Vælg Slå op i kameraet, før du sender billederne. Gennemgå resultatet, og find det senere under Opslagsboks på arbejdsbordet.
Åbn et resultat, og vælg Behold… for at føje det til samlingen. Vælg placering, og bekræft. Brug Kassér til et resultat, du ikke vil beholde, og bekræft fjernelsen.
Resultater, der ikke er fastgjort, udløber efter 14 dage. Fastgør et resultat, hvis du har brug for mere tid, eller behold det i samlingen. Udløbne og mislykkede resultater har deres egen fane. Et beholdt resultat bliver en almindelig genstand, som du finder ved at gennemse inventaret.