Åbn Del din samling, og vælg Opret link. Opret linket, og kopiér eller del det med de ønskede personer. De skal logge ind for at acceptere det.
Åbn Del din samling. Brug Tilbagekald ved et åbent link for at stoppe nye personer fra at acceptere det. For at afslutte adgang for nogen, der allerede har accepteret, vælger du Fjern ved personen og bekræfter.