Wybierz Sprawdź w aparacie przed wysłaniem zdjęć. Sprawdź wynik. Później znajdziesz go w Skrzynka Sprawdź w warsztacie.
Otwórz wynik i wybierz Zachowaj…, aby dodać go do kolekcji. Wybierz miejsce i potwierdź. Użyj Odrzuć dla niechcianego wyniku i potwierdź usunięcie.
Nieprzypięte wyniki wygasają po 14 dniach. Przypnij wynik, jeśli potrzebujesz więcej czasu, lub zachowaj go w kolekcji. Wygasłe i nieudane wyniki mają osobną kartę. Zachowany wynik staje się zwykłym przedmiotem, który znajdziesz podczas przeglądania.