Kies Opzoeken in de camera voordat je de foto’s verstuurt. Bekijk het resultaat en vind het later terug onder Opzoekbox in de werkbank.
Open een resultaat en kies Bewaren… om het toe te voegen aan je verzameling. Kies de locatie en bevestig. Gebruik Weggooien voor een ongewenst resultaat en bevestig de verwijdering.
Niet-vastgezette resultaten verlopen na 14 dagen. Zet een resultaat vast als je meer tijd nodig hebt, of bewaar het in je verzameling. Verlopen en mislukte resultaten hebben een eigen tabblad. Een bewaard resultaat wordt een gewoon voorwerp dat je vindt bij je spullen.