Otwórz Udostępnij swoją kolekcję i wybierz Utwórz link. Utwórz link, a następnie skopiuj go lub udostępnij wybranym osobom. Aby go przyjąć, muszą się zalogować.
Otwórz Udostępnij swoją kolekcję. Użyj Unieważnij przy otwartym linku, aby uniemożliwić nowym osobom jego przyjęcie. Aby zakończyć dostęp osoby, która już go przyjęła, wybierz Usuń przy tej osobie i potwierdź.