Avaa Jaa kokoelmasi ja valitse Luo linkki. Luo linkki ja kopioi tai jaa se haluamillesi henkilöille. Heidän on kirjauduttava sisään hyväksyäkseen sen.
Avaa Jaa kokoelmasi. Käytä avoimen linkin kohdalla toimintoa Peruuta, jotta uudet henkilöt eivät voi hyväksyä sitä. Voit päättää jo hyväksyneen henkilön pääsyn valitsemalla hänen kohdallaan Poista ja vahvistamalla.