Deschide Partajează-ți colecția și alege Creează link. Creează linkul, apoi copiază-l sau distribuie-l persoanelor alese. Acestea trebuie să se autentifice pentru a-l accepta.
Deschide Partajează-ți colecția. Folosește Revocă lângă un link deschis pentru a împiedica acceptări noi. Pentru a opri accesul unei persoane care a acceptat deja, alege Elimină lângă acea persoană și confirmă.