Åpne Del samlingen din og velg Opprett lenke. Opprett lenken, og kopier eller del den med de ønskede personene. De må logge inn for å godta den.
Åpne Del samlingen din. Bruk Trekk tilbake ved en åpen lenke for å stoppe nye personer fra å godta den. For å avslutte tilgang for noen som allerede har godtatt, velger du Fjern ved personen og bekrefter.