Öppna Dela din samling och välj Skapa länk. Skapa länken och kopiera eller dela den med dem som ska få tillgång. De behöver logga in för att acceptera.
Öppna Dela din samling. Välj Återkalla vid en öppen länk för att stoppa nya personer från att acceptera den. För att avsluta åtkomsten för någon som redan accepterat väljer du Ta bort vid personen och bekräftar.