Open Deel je verzameling en kies Link maken. Maak de link en kopieer of deel die met de gewenste personen. Ze moeten inloggen om te accepteren.
Open Deel je verzameling. Gebruik Intrekken naast een open link om nieuwe acceptaties te voorkomen. Kies Verwijderen naast iemand die al toegang heeft en bevestig om die toegang te beëindigen.